آیا سریال سفته ها در قرار داد درج شود محکم و استوار تر میتوان روی آن مانور داد یا فرقی ندارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۸ #35084428

سلام خسته نباشید به شما وکلای عزیز
سوال خیلی مهم داشتم از شما عزیزان

ایا بجز سفته که در قبال وجه دستی از طرف مقابل میگیریم یعنی در قبال بدهی ایشان در قرار دادی که عقد میکنیم بین خودمان و به صورت چاپی ایا مثلا نوشته شود که در قبال بدهی و وجه دستی بنده مبلغ فلان تومان سفته ( ده برابر بدهی) میپردازم کافی و محکم است یا اینکه ذکر شود مبلغ بدهی بهتر است؟ یا فرقی ندارد مهم این است که در قرارداد اقرار در بدهکاری و پرداخت شده؟ ( سوالم به این دلیل است که مبلغ سفته ده الا پانزده برابر مقدار بدهی است)

متشکر وقت بخیر

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارداد تنظیم نمایید .

سلام
میتوانید معادل با مبلغی که قرض میدهید در سفته و قرارداد یکی باشد البته بهترین مورد است