قولنامه خودرو که با دستخط خریدار و بدون شاهد می باشد و با امضا و اثر انگشت طرفین و با قید نکردن کدملی و آدرس دقیق خریدار دارای اعتبار می باشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۴ #35079834

سلام
و آیا پس از دادن حکم دادخواست و ابلاغ حکم توقیف بدلیل فک پلاک نشدن ماشین امکان پس گرفتن ماشین هست؟
ضمنا آن شخص دلال بوده و ماشین را به همین طریق به شخص دیگری فروخته است .

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
بله قولنامه و بیع نامه صحیح واقع شده نیاز به شاهد نیست، مکتوب کردن بیع(خریدو فروش) ، تکلیف طرفین نمی‌باشد، قرارداد شفاها نیز واقع می‌شود.
نسبت به دیگر امور ذکر شده در سوال میتوانید اقدام قانونی نمایید. فک پلاک را از طریق راهور.....

مبایعه نامه مذکور معتبر است و شما به جهت فک پلاک نکردن نمی توانید قرارداد را فسخ و مبیع را مسترد کنید.

سلام
قولنامه دارای اعتبار است شما باید شرایط فسخ را در قولنامه می اوردید

قولنامه بین شما دارای اعتباراست و عدم درج کد ملی و نشانی قولنامه را از درجه اعتبار ساقط نمی کند

صرف امضاء خریدار و فروشنده به همراه مشخص بودن خودروی مورد معامله و همینطور قیمت مورد توافق برای صحن معامله و بیع نامه کفایت میکند . عدم ذکر نشانی و کدملی یا هعدم حضور شاهد و مسایلی از این قبیل تاثیری در اعتبار بیع نامه ندارد .

درود
قولنامه معتبر است و در صورت فک پلاک نکردن نمی توانید مسترد کنید.

قول نامه معتبر است و فقط در صورت شرایط فسخ ماشین قابل استرداد است