من کارگر باربر هستم؛ آیا بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۲۲۶ #35043175

با توجه شرایط تعطیلی بازار کسبه کار ما کلا تعطیل شده بیمه تامین اجتماعی در رسته شغلی خودم دارم ایا این طرح بیمه بیکاری که اعلام کردن شامل ما هم میشود یا نه با تشکر

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر کارفرما دارید شامل میشود در غیر اینصورت نه متاسفانه

در صورتی که کارگر یک کارفرما بوده اید به شما تعلق می گیرد و اگر اختیاری یا خویش فرما بوده اید تعلق نمی گیرد. مهلت یک ماهه را از دست ندهید. با مشاوره تلفنی با همکاران این سایت اطلاعات دقیق تری به دست آورید.