در صورتی که موجر حاضر به پرداخت مبلغ ودیعه نباشد می توانم برای توقیف منزل اجاره ای اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۸ #35021113

بنده در یک منزل مسکونی مستاجر هستم و به تازگی برای خرید خانه اقدام کردم. این موضوع را به موجر چند ماه قبل اطلاع دادم. ایشان گفتند که پول را خرج کرده اند و برای پرداخت ودیعه باید مستاجر جدید بیاورند. به همین خاطر دو ماه و نیم قبل از اتمام مدت اجاره اجازه دادم تا برای خانه مشتری بیاورند. ایشان هم سوءاستفاده کردند و قیمت خانه را بالاتر از عرف گذاشتند، به طوری که با گذشت دو ماه به خاطر قیمت بالا هم چنان مستاجری پیدا نشده و فقط دو هفته به اتمام قرداد باقی مانده است. از آن جایی اطمینان ندارم که بتوانند پول ودیعه در هنگام تخلیه بازگردانند می خواهم از طریق قانونی اقدام کنم.در جایی خواندم که مستاجر می تواند خانه به دادگاه تحویل دهد و درخواست پلمپ خانه برای استرداد وجه ودیعه را بکند. لطفا راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
امکان توقیف ملک موجر جهت تادیه مبلغ ودیعه وجود دارد

باید دادخواست مطالبه ودیعه داده و منزل موجر را توقیف نایید

بله میتوانید منزل را به دادگاه تحویل دهید و درخواست پلمپ نمایید