چطور میتوانم ‌این وکالتنامه را باطل کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۷ #35014292

سلام، من چهار سال است که خارج از ایران هستم وکالت محضری به برادرم دادم که آپارتمانمان را در تهران اجاره دهد ‌درصورت لزوم بفروشد و تمام اسناد رو‌ پیشش گذاشتم با توجه به شرایط اقتصادی ایران دیگر به ایشان اعتمادی ‌ندارم
با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
وکالت بلاعزل اگرچه وکالت ساده نیست و جزء وکالت غیر قابل فسخ و پایدار به شمار می‌رود؛ ولی مانند وکالت ساده با فوت یا جنون وکیل یا موکل از بین می‌رود.
وکالت در چند مورد ابطال میگردد :
* استعفای وکیل از وکالت
* ابطال وکالت بلاعزل در دادگاه
گاهی شخصی که وکالت بلاعزل داده، مدعی می‌شود که اصلا عقد لازمی بین دو طرف منعقد نشده است که وی بخواهد شرط ضمن عقد، عزل وکیل را بپذیرد یا نپذیرد. در چنین مواردی این ادعا با بررسی مدارک و مستندات، شهادت شهود و یا اقرار خوانده (وکیل) قابل اثبات است. در این گونه موارد لازم است تا فرد به دادگاه حقوقی مراجعه و دادخواست ابطال وکالت بلاعزل را ارائه کند .
* فوت وکیل یا موکل
* جنون وکیل یا موکل
* از بین رفتن مورد یا موضوع وکالت
* پایان مدت وکالت

اگر قابل عزل است مراتب عزل وکیل باید به دفترخانه تنظیم کننده سند و شخص وکیل ابلاغ شود

درصورتی که وکالت بلاعزل است تنها با توافق طرفین در همان دفتر اسناد رسمی میتوان اقاله کرد.