میتونم باتوجه به واریزی های ایشون دادخواست میزان مطالبه نفقه به دادگاه حقوقی ارایه بدم با نظر کارشناس؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۷ #35003997

باسلام.
من هر ماه اظهارنامه امادگی برای تمکین برای شوهرم می فرستم و حدود ۱سال گذشته ایشون نه پاسخی دادن و نه دادخواست الزام به تمکین جهیزیه بنده هم هنوز در منزل مشترک هست ولی ایشون برای اینکه من نتونم در اون منزل بمونم حتی به تنهایی وسایل ضروری یخچال و لباس شویی و تلویزیون رو خارج کردن خلاصه از طرفی به خاطر شکایت ترک انفاق مبلغ ۲۰۰ت هر ماه به حساب بنده واریز می کنند بنده ولی شکایت ترک انفاق هم انجام دادم چرا که قفل درب منزل رو ایشون عوض کردن و حتی من نمی تونم لباس هام رو هم بردارم ولی متاسفانه نتیجه ای نگرفتم سوالم از شما بزرگوارن اینه که بنده می تونم باتوجه به واریزی های ایشون دادخواست میزان مطالبه نفقه به دادگاه حقوقی ارایه بدم با نظر کارشناس؟؟ که حداقل میزان نفقه م مشخص بشه؟

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه نفقه با جلب نظر کارشناس ثبت نمایید

درود برشما
مقوله ترک انفاق و مطالبه نفقه هرچند موضوعا ناشی از یک امر است لاکن تبعات متفاوتی دارد که شرح آن مفصل ودر این مقوله نمی گنجد واما درخصوص سوال، شما میتوانید نفقه خود را از طریق محاکم با جلب نظر کارشناسی مطالبه نمایید

با سلام
بله در این خصوص امکان احقاق حق برای شما وجود دارد .

در صورتیکه شما برای تمکین اعلام آمادگی کنید ایشان نمیتوانند مانع حضور شما در منزل مشترک شوند از طرفی میزان نفقه واریزی ایشون هم کافی نیست و شما میتوانید در این خصوص دادخواست دهید ک جهت بررسی ب کارشناس مربوطه ارجاع داده میشود

بله میتوانید دادخواست مطالبه نفقه جاریه با جلب نظرکارشناس دهید

درود
بله منعی وجود ندارد. لیکن در صلاحیت شورا حل اختلاف است

با درود
بله می‌توانید دادخواست دهید موضوع به کارشناس ارجاع خواهد شد