میتوانیم تو دادگاه کارمندها برای هم شهادت بدهند که این سفته ها بخاطر ضمانت بوده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۹ #34989740

سلام وقتتون بخیر
ما چند نفر هستیم که کارمند یک استارتاپ بودیم و موقع استخدام از ما سفته گرفته شد جهت ضمانت برای کار و الان بعد از یکسال همکاری با این شرکت، بخاطر نداشتن قرارداد و بیمه در ۴ ماه آخر همکاری و نپرداختن درست حقوق قطع همکاری کردیم و الان ۶ ماه هست دنبال حق و حقوقمون هستیم و هرچی به مدیر مالی شرکت پیام میدیم که پول مارو واریز کنید هی وعده وعید میدهند و الان ما اگر بریم شکایت کنیم با اون سفته ها به مشکل میخوریم؟
میتوانیم تو دادگاه کارمندها برای هم شهادت بدهند که این سفته ها بخاطر ضمانت بوده ؟قابل قبوله؟

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

بله می توان از گواه به هر درجه و طبقه خویشاوندی و یا حتی با رابطه خادم و مخدومی با اصحاب پرونده تحقیق شود و مانعی از این حیث وجود ندارد.
النهایه ارزش و تاثیر گواهی مطابق ماده۲۴۱ق.آ.د.م با قاضی است،لذا چنانچه این رابطه را موثر در بیان اظهارات گواه بداند،می تواند آن را در اتخاذ تصمیم خود موثر نداند.

باسلام
خیر.صرفا شهود باید در جریان آن موضوع ،زمان و مکان و... وحدت داشته باشند و از سایرین نمیتوان تقاضا کرد ومگر اینکه در جرریان موضوع باشند

سلام
هیچ مانعی ندارد که همکاران به نفع همدیگر شهادت بدهند