چه راهکار قانونی وجود دارد برای جلوگیری از ادامه ی ضرب و شتم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۹ #34982252

با درود
پدری مورد ضرب و شتم فرزندان دختر و پسر خود که سنین بالای ۲۵ سال و مجرد میباشند، قرار گرفته که در یک منزل سکونت دارند.
با سپاس و تشکر از زحمات وکلای محترم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید از طریق پلیس ۱۱۰ صورت جلسه کرده و به پزشکی قانونی مراجعه کرده برای میزان جراحات و سپس شکایتتون پیگیری نمایید

درصورتی که شاهدداشته باشند

با مراجعه به دادستان پدرتان طرح شکایت نماید و با اخذ نظر پزشکی قانونی پیگیری نمایید

با سلام احترام
میتوانید از طریق پلیس ۱۱۰ صورت جلسه کرده و به پزشکی قانونی مراجعه کرده برای میزان جراحات و سپس شکایتتون پیگیری نمایید
موفق و پیروز باشید

سلام
از منظر حقوقی : یکی از فلسفه های تعقیب و مجازات در جرائم ، پیشگیری از تکرار جرم است بنابراین شما می‌توانید در دادسرای محل خود از نامبردگان شکایت نمایید و دادسرا نامبردگان را تعقیب و ایشان در دادگاه محکوم می شوند البته شرط آن اثبات وقوع مواردی است که اعلام نموده اید و شما میتوانید در هر زمان چنانچه نامبردگان متنبه شدند از شکایت خود انصراف دهید.

پدرمی تواند به ۱۱۰جهت تنظیم صورتجلسه زنگ بزند وشکایت کیفری, نموده وآنهامجازات شوند

با سلام. اولا که فرزندان شما اجازه و حق چنین بی احترامی و بی حرمتی که از گناهان بسیار بزرگ هست را ندارند به فرموده قرآن فلاتقل لهما اف و لذا برای شما این حق محفوظ است که با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته و اگر ضرب و جرح آثاری دارد، پزشکی قانونی بروید و با تعیین مقدار و میزان جراحات، شکایت تنطیم کنید بلکه کمی به خود بیایند.