نصب آسانسور با طرح شکایت امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۶۲ #34978366

باسلام واحترام
منزل اینجانب در یک ساختمان ۴ طبقه که هر طبقه دارای ۲ واحد مسکونی، عمر ساختمان ۴۳ ساله،
دارای پلکان و بدون اسانسور میباشد چهار واحد ط ۳ و ۴ مایلند اسانسور نصب کنند و کلیه هزینه هایش را میپردازند ولی چهار واحد ط ۱ و ۲ اجازه نصب نمیدهند. از طرف دیگر جهت مشارکت در ساخت، یا همه موافق نیستند، و یا برای مشارکتی ها صرفه اقتصادی ندارد و با ین ترتیب امید به تجدید بنا شدن این ساختمان، بسیار کم میباشد.
ایا میتوانیم راسا با طرح شکایتی، اقدام به خرید و نصب اسانسور نمود؟
تشکر ۱۶/۷/۹۹----------------

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به دلیل مشاع بودن می بایست رضضایت کل ساکنین جلب شود

تصرف بدر مشاعات با رضایت سایر ساکنین امکانپذیر خواهد بود و موضوع قابل شکایت نیست.

چون نصب آسانسور در قسمت مشاعات می باشد باید رضایت تمامی مالکین اخذ شود و الزام آنها به موافقت با نصب آسانسور خلاف حقوق مالکانه بوده و دارای منع قانونی است .

با سلام
نصب اسانسور برای طبقات چها به بالا الزامی است ولی باید رضایت بقیه ی اعضارا جلب کنید یا اسانسور را از جایی نصب کنید برای طبقات پایینتر مزاحمت ایجاد نکند می توانید مشکلتان را با مراجعه به شورای حل اختلاف حل کنید