توقیف سیم‌کارت بابت مهریه تقسیط شده بدون عقب افتادن اقساط

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰ #34968272

سلام خسته نباشید، همسره بنده درخواست مهریه کرده و دادگاه تعیین کرده اقساط که هر چند ماه باید بدم سکه رو. تا الان هم هیچ قسط عقب افتاده‌ای ندارم. من یک سیم‌کارت همراه اول دارم. الان پیامی اومده بابت توقیف سیم‌کارت. خواستم بدونم الان باید چیکار کنیم و اینکه من از این خط استفاده می‌کنم، برای رفع توقیف شدنش چکار باید کرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اثبات نمایید سیمکارت ابزار ضروری درآمد و جزء مستثنیات دین شماست

با سلام
چنانچه این سیم کارت ابزار کار شما محسوب می شود و در اصطلاح عرفی، برای کسب و کار زنگ خور دارد و نیز با توقیف و مزایده آن امرار معاش ضروریتان به خطر می افتد، وفق بند ه ماده ۲۴ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی، امکان درخواست جزء مستثنیات دین قرار گرفتن آن وجود دارد. در غیر این صورت بابت مهریه همسرتان از طریق مزایده به فروش می رسد.

با سلام
اگر بتوانید اثبات کنید سیم کارت برای شما از موارد مستثنیات دین است ، توقیف نخواهد شد.

سلام میتوانید به خط بعنوان وسیله کار استناد نمایید