برای گرفتن حکم جلب از طریق دادگاه بدوی میتونم اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۱ #34963003

با سلام.
در پرونده ما متشاکی محکوم به پرداخت دیه شد و با سند شخص دیگه آزاد و دیه را قسط بندی کردند. اما دوازده قسط عقب افتاده داره و اقدام به پرداخت نمیکنه. فرم ماده سه پر کردم برای حکم جلب اما حکم جلب صادر نکردند و به جاش حکم توقیف اموال دادند که بی نتیجه بود. متشاکی ماشین خریده به اسم شخص دیگه و حساب هاشو از بانک جمع کرده تا از زیر پرداخت دیه فرار کنه. مسئول شعبه ای که پرونده ما اونجاست با ما همکاری نمیکنه و حکم جلب نمیده. من چه اقداماتی میتونم انجام بدم برای گرفتن حکم جلب و در کل گرفتن حقم؟
سند ضامن چه موقع باید ارائه شود و برای چیست؟
دادگاه بدوی کدام دادگاه میشه؟ بعداز اینکه حکم صادر شد رفت برای دادگاه تجدید نظر دادگاهی که حکم اولیه صادر شده میشه دادگاه بدوی یا دادگاه تجدید نظر که حکم نهایی داده؟
ما تا سال اول بعد از قسط بندی وکیل داشتیم الان دست وکیل کپی پرونده هست که من بگیرم ازش؟
اگر بخوام دوباره وکیل بگیرم برای پیگیری اقساط و حکم جلب، باتوجه به اینکه دیون همیشه با تاخیر پرداخت میشه، وکیل چقدر حق الوکاله میگیره؟

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق اجرای احکام درخواست حکم جلب وی را بخواهید

سلام . قاضی اجرای احکام باید دستور جلب ایشان را صادر کنند با قاضی اجرای حکم پرونده بصورت حضوری صحبت کنید

سلام دادکاه بدوی از پرونده فارغ شده و دادکاه بدوی مربوط نیست با مراجعه به سرپرست مجتمع قضایی مشگل خودرا اعلام و تقاضای رسیدگی کن