برای دریافت خسارت تاخیر در تنظیم سند چه کار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۶ #34953116

طبق قراردادی پیش خرید اپارتمان انجام دادم که در دفترخانه رسمی تنظیم شده ونیز قولنامه املاک مبلغ یک میلیون تومن به ازای هر ماه دیر کرد برای انتقال سند در نظر گرفته شده زمان درج شده برای انتقال سند ۱۳۹۷/۴/۴ بوده که به علت عدم تحویل خانه به دفترخانه جهت اخذگواهی عدم حضور اقدام نکردم چون اصلا پایانکار هم اماده نبود چه برسه به سند حالا باتوجه به اینکه طبق اسناد کلیه ثمن معامله قبل از تاریخ دفترخانه تسویه شده و مبلغی بابت انتقال سند نمانده و فقط وام مسکن بوده که توسط فروشنده باید به اینجانب انتقال پیدا بکند و حالا تا امروز انتقال صورت نگرفته من می تونم به عنوان خریدار اقدام به خسارت تاخیر تعدیه به ازای هر ماه یک میلیون را بکنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ثابت شود علت تاخیر قصور بایع بوده نه علل خارج از اراده او جواب این سوال مثبت است والا خیر