ﺩﺭ ﭘﺮﻭﻧﺪﻩ ﻫﺮﻣﻲ ﭘﺲ اﺯ ﻣﺤﻜﻮﻣﻴﺖ , ﺭﺩ ﻣﺎﻝ,ﺟﺰاﻱ ﻧﻘﺪﻱ و ﺯﻧﺪاﻥ ﺷﺎﻛﻲ ﻣﻂﺎﻟﺒﻪ ﺗﺎﺧﻴﺮ ﺗﺎﺩﻳﻪ ﻛﺮﺩﻩ .ﺭاﻫﻜﺎﺭ?

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۴۸ #3495

ﺩﺭ ﭘﺮﻭﻧﺪﻩ ﻫﺮﻣﻲ ﻣﺤﻜﻮﻡ ﺷﺪﻡ. ﭘﻮﻝ ﺷﺎﻛﻲ و ﺟﺮﻳﻤﻪ ﺩﻭﻟﺘﻲ ﺭا ﭘﺮﺩاﺧﺖ ﻛﺮﺩﻡ . ﺣﺎﻻ ﭘﺲ اﺯ اﺗﻤﺎﻡ ﭘﺮﻭﻧﺪﻩ ﺷﺎﻛﻲ ﻣﻂﺎﻟﺒﻪ ﺗﺎﺧﻴﺮ ﺗﺎﺩﻳﻪ ﻛﺮﺩﻩ . ﻟﺼﻔﺎ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻴﺪ .

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خسارات تاخیر تادیه بایستی پرداخت گردد

با سلام ،در صورتی که قاضی پرونده تشخیص بدهد که مشمول تاخیر تادیه بشود تصمیم گیری خواهد نمود. این موضوع بستگی به نظر قاضی پرونده خواهد بود

تصمیم گیری در این خصوص با قاضی مربوطه است.

با درود خسارات تاخیر تادیه می‌بایست پرداخت گردد.

بادرودوسلام اتخاذ تصمیم با قاضی پرونده می باشد.

با سلام
تصمیم گیری در این خصوص با قاضی پرونده است .

با سلام
دادگاه دادخواست ایشان مبنی بر مطالبه تأخیر تأدیه را رسیدگی کرده و در نهایت با توجه به سایر شرایط در این زمینه تصمیم مقتضی اتخاذ می نماید بنابراین باید منتظر رای دادگاه باشید.
موفق باشید