آیا این درخواست ایشان قانونی است و یا من می توانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۲ #34949783

باسلام. در آذر ۹۶ یک دستگاه آپارتمان به مساحت ۲۰۰ متر مربع به ازاء هر متر مربع ۱۴ میلیون تومان پیش خرید نموده و در مبایعه نامه در ماده ۲، (موضوع و مشخصات مورد معامله) صراحتا درج شده ۲۰۰ متر مربع به انضمام پارکینگ و یک قطعه انباری به متراژ ۴ متر مربع. اکنون که زمان حضور در دفترخانه رسیده، فروشنده مدعی است که باید ۵۶ میلیون تومان بیشتر بابت انباری بپردازید تا امضاء کنم.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در اینجا با توجه به مفاد مبایعه نامه هیچ مبلغ اضافه ای رو نباید پرداخت نمایید در صورت عدم تحویل می توانید علیه او طرح دعوا کنید

درخواست فروشنده قانونی و شرعی نبوده و میتوانید از طریق دادگاه و با تقدیم دادخواست الزام به حق خود برسید .