شکایت از همسایه به خاطر ایجاد مزاحمت چگونه است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۲ #34924607

ما در یک ساختمان دو طبقه ۵ واحدی زندگی میکنیم و ۳سال هست که اینجا هستیم (مستاجریم)
واحد رو به رویی ما یک دختر و خانوم هستند که متاسفانه دیوار مشترک از اتاق خواب تا سالن با اونها داریم . رفت و آمدهای پرخطر دارند مدام مرد و زن های معتاد میان و میرند
به علت سر صدای بیش از حد به ۱۱۰ زنگ زدیم قبلش هم بارها بهشون تذکر دادیم ولی ادبیات خیلی بدی دارند و به مدیر ساختمان هم گفتیم و به صاحب خانه هم گفتیم که دقیقا عرض کردند به ما ربطی نداره
پلیس گزارش نوشت و رفت از اون شب چندین بار یک ماشین منتظر رفت و آمدهای ما بود و من متوجه شدم که افراد داخل ماشین چندین بار با واحد رو به رویی ما مراوده دارند
از بین صحبت هاشون متوجه شدیم که پرونده دار هستند و ما برای شکایت اقدام کرده بودیم که متوجه شدیم در نیمه شخصی قصد باز کردن در منزل ما را دارد و برق راه پله هم خاموش کرده بودند متاسفانه به قدری وحشت کرده بودم که فقط توانستم برق سالن را روشن کرده تا بترسند و فرار کنند (یکی از همان اشخاصی بود که در خانه واحد رو به رویی بود )
ما خانواده بی سر و صدایی هستیم و اصولا منزل نیستیم جز مادرم و از این موضوع ترسیدیم و پیگیری نکردیم
اما امشب بشدت سر و صدا داشته اند و بوی مواد مخدر در رابیز پیچیده به ۱۱۰ زنگ زدم ولی به شدت برخورد بدی داشتند و مدام میگفتند فقط میتونیم گزارش بنویسیم ولی ما دو گزارش از اینها داریم آبان سال ۹۸ به اینجا آمده اند و یک شخص جدید خانه را خریده که به ایشون هم اطلاع دادیم که اوضاع چگونه است ولی بی ثمر بوده
در راه پله مداااام سر و صدا دارند بوی مواد مخدر و قلیون اکثر اوقات هست و رفت و آمد رو همیشه دارند
الان ما باید چیکار کنیم؟ ۱۱۰ اصلا همکارم نمیکنه و بشدت اینها لجبازتر هم میشوند به اماکن هم گفتم ولی افاقه نکرده است
من هم از بیشتر رفت و آمدهایش فیلم دارم هم صدای ضبط شده از سر و صداهاشون
بین حرف هاشون دزدی از منزل هم به وضوح شنیدم

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به رفت و آمد های پر سر و صدا و آمد و شد افراد معتاد که موجب سلب آسایش شما را فراهم نموده است می توانید به عنوان جرم مزاحمت علیه ایشان شکایت کنید

درود
می توانید به علت مزاحمت و سلب آسایش شکایت کنید

با درود
می‌توان به اتهام ایجاد مزاحمت علیه او اقدام کرد.

سلام
به دفاتر الکترونیک قضایی بروید و به جرم ایجاد مزاحمت شکایت کنید

برای سلب آسایش و آزار و اذیت ایشان باید با مراجعه ب دفاتر قضایی شکایتی علیه ایشان ب جرم ایجاد مزاحمت تنظیم نمایید در روند رسیدگی نیز ب ادله و مدارک موجود و از جمله شهادت شهود استناد کنید

باسلام بایستی علیه ایشان به جرم مزاحمت شکواییه تنظیم نماییدجهت اثبات دعوای خود میتوانبد به شهادت شهود استناد کنید.

شما می توانیدبه جرم ایجادمزاحمت شکایت نمایید