آیا هریک از سهامدارن شرکت سهامی می توانند به نسبت سهم مالیات پرداخت نمایند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۷ #34903100

بنده سهامدار و نائب رئیس هیئت مدیره یک شرکت سهامی خاص هستم. برای شرکت مالیات اومده و با توجه به اینکه هیچکدام از سهامداران حاضر به پرداخت مالیات نیستند به همین خاطر اداره مالیات اموال بنده رو توقیف کرده است. میخواستم بدونم که آیا بنده میتوانم به نسبت سهم خود مالیات رو پرداخت کنم و اموالم رو رفع توقیف کنم؟ واگه جوابتون مثبته بفرمایید که از چه طریقی باید اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مالیات برای شرکت بوده و قابل تجزیه نمی باشد لذا نمی توانید نسبت به سهم خود به صورت تفکیک اقدام نمایید

شرکت تجاری دارای شخصیت واحد و مستقل حقوقی است و مالیات آن قابل تجزیه به نسبت حصه یا سهم شرکا نیست گرچه در روابط میان سهام داران هر کس نسبت به میزان سهم خود در سود و زیان شریک است لیکن در رابطه شرکت با اشخاص ثالث (اداره مالیات) نمیتوانید به آن استناد نمایید.البته تقسیط مالیات مزبور منصرف از عدم تجزیه است.