میتونم بصورت اقساطی پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۰ #34899912

با سلام . من مبلغ ۱۵ میلیون پول گرفتم و شخص از من ۲۵ میلیون سفته گرفته الان از من مبلغ ۲۵ میلیون میخواد و من ندارم و مدتی هست بیکار هستم و هیچ اموالی به نام خودمم ندارم یه راهنمای بکنید میتونم بصورت اقساطی پرداخت کنم و چطوری ثابت کنم ۱۵ میلیون بوده

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با دادخواست اعسار و موافقت دادگاه با دادخواست شما ، میتوانید دین خود را بصورت اقساطی پرداخت نمایید
برای اثبات ادعای خود بایستی مدارک و شواهدی موجود باشد یا از طریق فیش واریزی یا کارت به کارت که مبلغ به حساب شما انتقال داده شده است .

سلام
میتونم بصورت اقساطی پرداخت کنم/////بله
چطوری ثابت کنم ۱۵ میلیون بوده///فیش واریزی بحساب شما
کسی می تواند ادعای اعسار کند که بدهکار باشد، اقامه دعوی از طرف مدعی و طلبکار علیه او شود، ادعای (اعسار) وی ثابت و حکم به نفع طلبکار صادر شود، رای قطعی بر محکومیت بدهکار و اجرائیه از طرف دادگاه صادر شود.
طبق ماده یک قانون اعسار «معسر کسی است که به واسطه نداشتن دارایی یا دسترسی نداشتن به مالش توانایی پرداخت هزینه دیون خود را ندارد».