آیا برای عمل جراحی یا دریافت پاسپورت فقط رضایت همسر ملاک است یا قانون میتواند دراین مورد ورود کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۴ #34893373

سلام .من و همسرم دوسال است که دچار اختلاف شدید و در کشمکش دادگاهها هستیم.خوشبختانه طی این دوسال شرایط رفتن به سفر عتبات عالیات فراهم بوده و قصد زیارت داشته ام و هرچه از همسرم تقاضا کردم تا رضایت نامه دریافت پاسپورت را برای رفتن به زیارت عتبات امضا کند قبول نکرد که نکرد و این را نیز میگوید که برای برخی عملهای جراحی نیاز به اجازه ایشان است و خودشان این موارد را مدام تاکید و بواسطه آن که اختیار دست ایشان است مرا تهدید میکند و این در حالیست که ایشان نه قصد طلاق و نه حتی قصد ادامه زندگی زیر یک سقف با بنده را دارند.حال سوال من اینست آیا برای دریافت پاسپورت یا عملهای جراحی (جراحی بینی ،کلیه و..)میتوانم از دادگاه اجازه بگیرم یا همانطور که خودشان تهدید میکنند فقط رضایت ایشان شرط است و از طریق قانون نمیتوان به این موارد ورود کرد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. عمل جراحی در قانون موردی برای اجازه همسر وجود نداره. برای دریافت پاسپورت هم مشکلی وجود نداره. فقط برای خروج از کشور و دریافت گذرنامه نیاز به اجازه ایشان هستش. و دادگاه نمیتونه به این مورد یعنی احازه برای دریافت پاسپورت ورود کنه، چون قانونا چنین حقی به ایشان داده نشده