باید بعد از این چه کارهایی انجام بدم و کجا پرونده ازسال میشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۹۶ #34859468

بنده از شخصی مبنی بر کلاهبرداری شکایت کردم دادیاری نامه‌ای به دادستانی جهت جلب دادرسی ارسال کرد و بعد از آن نامه به مضمون در خصوص اتهام کیفر خواست نامه‌ای به شماره فلان صادر گردید این به چه معناست و باید بعد از این چه کارهایی انجام بدم و کجا پرونده ازسال میشه باتشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام بعداز صدور کیفرخواست پرونده به دادگاه کیفری جهت رسیدگی ارسال میگرددوقت رسیدگی به طرفین ابلاغ میشود

سلام نیاز به اقدامی از سوی شما نخواهد بود و در صورت نیاز ابلاغ خواهد شد و مورد نظر کیفر خواست و ارسال به دادگاه برای رسیدگی است

با سلام قرار مجرمیت متهم صادر شده و پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال خواهد شد لیکن منتظر باشید به شما ابلاغ خواهد شد

باسلام
ازنظردادستان انجام جرم توسط متهم محرزبوده
پروندهبه شعبه دادگاه ارجاع میشود

با سلام
یعنی از کسی که شما شکایت کردین مجرم شناخته شده و قرار مجرمیت صادر شده پرونده جهت رسیدگی به دادگاه می رود و روز رسیدگی به شما ابلاغ خواهد شد

باسلام

به این معنی است که ازنظردادستان مجرمیت متهم محرزبوده وقرارجلب به دارسی صادرشده وپس از آن پرونده به شعبه دادگاه ارجاع خواهدشد

در دادسرا مجرمیت متهم احراز و پرونده جهت صدور رای به دادگاه ارسال می شود.