موارد قابل پرداخت در صورت طلاق از طرف مرد چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۹ #34856268

در صورت طلاق دادن زن کارمند غیر از مهریه و اجرت المثل چه چیزهای دیگری باید پرداخت شود؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه و اجرت المثل،نفقه و نصف دارایی که در زمان زندگی مشترک حاصل نموده اید را میبایست به ایشان پرداخت نمایید.

سلام
زوجه امکان مطالبه نفقه و همچنین تنصیف اموال و دارایی را در صورتی که در سند نکاحیه شرط آن امضا شده باشد را دارا می باشد

با سلام علاوه بر مواردی که ذکر کردید نفقه ،نحله و جهیزیه و زیور الات خانم بایستی به خانم داده شود

سلام
علاوه بر مهریه و اجرت المثل،نفقه و نصف دارایی که در زمان زندگی مشترک حاصل نموده اید را میبایست به ایشان پرداخت نمایید.

در ابتدا بستگی به این دارد که طلاق به درخواست زوج است یا زوجه...
در صورتی که در سند نکاحیه شرط تنصیف لحاظ شده باشد میبایست غیر از مهریه و اجرت المثل و نفقه و نحله نسبت به نصف دارایی زوج هم اقدامات لازم انجام شود...
.

با سلام
چنانچه در سند نکاح شرط نصف دارایی لحاظ شده باشد میبایست غیر از مهریه و اجرت المثل و نفقه نسبت به نصف دارایی زوج هم اقدامات لازم انجام شود

چنانچه در سند نکاح شرط تقسیم اموال به امضاء رسیده باشد باید غیر از مهریه و اجرت المثل ، این موضوع نیز تعیین تکلیف گردد .