چگونگی دریافت و توقیف لوازم منزل بابت مهریه را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۵ #34807925

سلام خسته نباشید من ۴۱۴ سکه مهریه ام رو به اجرا گذاشتم. رای دادگاه اومد که زوج باید پرداخت کنه و ایشون به رای دادگاه اعتراض زدند.جلسه ای تشکیل شد دوباره و قاضی به زوج گفت که چه اعتراضی داری تو عقدنامه همین تعداده گفت من اعتراض به هزینه دادرسی زدم.اشتباها زده. حالا من چکار کنم؟پرونده من چی میشه؟با این اعتراض غلطش چیزی به نفع من میشه؟ایشون تو خونه مجردیش الان یخچال ساید ۲۰میلیونی و تلوزیون ال ای دی مارک ۴۲ اینچ و .... خیلی چیزا خارج از حد معمول دارن آیا میتونم درخواست توقیف وسایلشو بزنم؟میگن لوازم منزل مستثنیات دین حساب میشه ولی خارج از زندگی معمولیه.چکار کنم؟ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه ایشان ملزم به پرداخت مهریه می باشند هر مالی که جزء مستثنیات دین نباشد را می توانید توقیف نمایید
در ارتباط با لوازم منزل نیز دادگاه باید تصمیم گیری نماید

سلام
به هر حال شوهر شما طبق عقدنامه متعهد به پرداخت مهریه است و نمی تواند از پرداخت آن شانه خالی کند اگر اموالی غیر از مستثنیات دین مثل حساب های بانکی ماشین و غیره از ایشان سراغ دارید می توانید توقیف کنید.