امکان تنظیم و نوشتن صورتجلسه توسط مدیر شعبه به جای قاضی

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۴۵ #34797611

سلام، آیا قاضی به علت ضیق وقت می‌تواند نوشتن اظهارات و صورتجلسه طرفین را به مدیر واگذار کند و بعد خودش بازدید کند و طرفین امضا کرده باشند؟

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در دادگاه طرفین آن چیزی را امضاء می نمایند که قبول دارند صرفنظر از اینکه چه کسی تنظیم کند.نحوه اداره جلسه نیز با دادرس است و این مورد شما غیر معمول نیست.

با سلام
بله ایرادی ندارد.

با سلام بله امکان پذیر است

با سلام رسیدگی قضایی با قاضی دادگاه است ولاغیر.

با سلام
بله مشکلی نیست.

سلام
برگزاری جلسه رسیدگی دادگاه به عهده قاضی هستش ولی نوشتن صورتجلسه و اظهارات طرفین با حضور قاضی توسط منشی دادگاه یا مدیر دفتر منع قانونی ندارد .

سلام بله مشکلی نیست و منع قانونی ندارد