اون دست نوشته با امضای کارفرما اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۰۰ #34797265

سلام
من جایی کار میکردم به مدت ۲ماه که برای ضمانت ازم ۵۰ میلیون سفته گرفت و در قرارداد ذکر شد که ۶ ماه بعد از اتمام کارتون میتونید بیایید و سفته رو پس بگیرین حالا من ۱۰ روزی میشه که اومدم بیرون و رفتم سفته هامو بگیرم
فقط یه دستنوشته معمولی با امضا دادن بهم

قرارداد هم ندارم دستم فقط دست کارفرماست

مشاوره حقوقی سفته
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
می توانید دادخواست استرداد سفته ضمانتی را بدهید.

با سلام
طبق توافق انجام یافته منتظر باشید تا شش ماه تمام شود و سفته را دریافت کنید.

اگر کارفرما حاضر به استرداد نشد، میتوانید به استناد هامان سند عادی دست نوشته الزام وی را از دادگاه بخواهید و تقاضای استرداد سفته ها را طی دادخواست تقدیم دادگاه کنید

سلام دوست گرامی.طبق توافق بعد از گذر شش ماه جهت اخذ سفته مراجعه کنید چنانچه از استرداد سفته امتناع کرد با توجه به قرارداد فی‌مابین و رسیدی که به شما داده است میتوانید دادخواست استرداد سفته را مطرح کنید.موفق باشید

سلام
حتما مطابق قرارداد عمل نمایید در غیر اینصورت مطابق قرارداد سفته شما قابلو وصول است در صورتیکه از مفاد قرارداد تخطی گردد

با سلام وقت بخیر
با قرارداد توافقی صورت گرفته و مدت مورد نظر قید شده باید عمل کنید

درود
وفق توافقات ، در موعد تعیین شده سفته ها را مطالبه نمایید .