ماده و قانونی که در اداره کار برای شکایت از کار فرما میتواند کمکم کند؛ چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۱۶ #34796483

با سلام و درود
بنده در یک شرکت تکنسین کارتخوان فروشگاهی ۵ سال کار کردم که به دلیل اینکه قرارداد قبلی بازدید و سرکشی هر ماه بود و در قرارداد جدید ۲ ماه یکبار شده و تعدیل نیرو داشت ۴ نفر را با قطع دسترسی و از طریق واسته اخراج کرد و حقوق ۲ ماه اخر را پرداخت نکرد و حتی طی این چند سال هیچ عیدی و سنواتی پرداخت نکرده و حتی یک ستل اول هم بیمه مرا به رد نکرده حال در اداره کار شکایت کردم میخوام راهنمایی کنید از چه ماده و قانونی استفاده کنم که به حقو حقوقم برسم

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید در قسمت خواسته تمامی این موارد را بصورت مشخص عنوان نمایید و مدارک خود را ضمیمه نمایید .مهمترین مدرک برای شما قراردادکار میباشد

شما می توانیدکلیه مزایا را درخواست کنید ضمن اینکه تقاضای حضور نماینده بیمه تامین اجتماعی را بخواهید جهت سابق معوقه خود