لطفا اقدام به محاسبه دیه من به صورت تقریبی نمایید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۱ #34786338

سلام
من ۶ ماه طول درمان دکتر برام نوشت و جواب پزشکی قانون رو از کلانتری گرفتم ۶ ماه طول درمان ذکر نشده بود.
خواستم ببینم آیا حتما باید داخل جواب پزشکی قانون باید ذکر میشده یا نه؟
و متن نامه هم به این صورت هست و دقیقا چقدر دیه برام میاد؟
تقریبی هم بگید ممنونم.
سوختگی درجه یک سطحی خارجی فوقانی بازوی راست به میزان ۳ درصد سطح بدن، سوختگی درجه یک کتف راست و قسمت فوقانی کتف چپ به میزان دو درصد سطح بدن. سوختگی درجه ۲ قسمت تحتانی شکم به میزان سه درصد سطح بدن. سوختگی درجه یک قسمت فوقانی بازوی چپ به میزان یک درصد سطح بدن. سوختگی قاعده انگشت پنجم پای چپ سوختگی درجه یک و دو سرین دو طرف به میزان یک درصد سطح بدن پارگی در حال التیام ساعد چپ ( دامیه ) تشدید علائم مشکلات زمینه ای ستون فقرات ۱۰ هماتوم کیسه بیضه اختلال استرس. جهت ارزیابی مجدد یک ماه دیگر معرفی گردد. اونوقت من ۶ ماه طول درمان دارم ننوشته اینجا.
ممنون میشم بگید چقدر تا اینجا دیه میاد؟
خیلی مهم هست و برای همشون تقریبا چقدر میاد؟
لطفا تقریبی بگید کلا چقدر دیه تقریبی میاد پزشک قانونی یا دادگاه تعیین میکنه؟
میدونم پزشکی قانون یک ماه برا معاینه مجدد زده اگه خوب شده باشم چقدر دیه میدن؟
و اگه کمر یا اختلال در استرس یا بیضه ام یکیش خوب نشده باشه چقدر دیه میاد؟
لطفا جواب واضح بدین

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز محاسبه دیه از آنجا که سال به سال متفاوت است و با توجه به یوم الادا محاسبه می شود در نهایت با اجرای احکام است

میران دیه را پزشکی قانونی مشخص می نماید

سلام
دیات با نظر پزشکی قانونی و رای دادگاه تعیین می‌شوند
طبق اعلام رسمی قوه قضائیه میزان دیه ماه غیر حرام در سال ۱۳۹۸ مبلغ ۲/۷۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال و در ماه حرام ۳/۶۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال میباشد.
دامیه: جراحت سطحی که باعث بریدگی گوشت شود و همراه خون کم یا زیاد باشد. (یک صدم دیه کامل)
ضمنا میزان دیات صدمات وارده بر مبنای قانون مجازات اسلامی و با حکم مقام قضائی تعیین میگردد

محاسبه دیه بااجرای احکام کیفری است