در دادگاه خانواده در جلسه مهریه چه سوالاتی مطرح میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۹۶۶ #34714262

در جلسه مهریه آیا زوجه با کسی رابطه نامشروع داشته باشد و مدارک اعم از پرینت تلفن منزل و عکس از روی واتس آپ که زوجه آنرا در گوشی خود آنرا حذف کرده می توانم جزء مستندات تحویل دادگاه خانواده بدهم و یا اصلا در دادگاه مهریه به این موضوع رسیدگی نمی کنند و آن برای دادگاه کیفری هستش و ربطی به طرح در این جلسه ندارد؟
لطفا اگر سئوال جوابی در دادگاه خانواده مرتبط با مهریه می دانید کمکم کنید غیر از مستنداتی که برای اعسار و درآمد و هزینه چه چیز دیگه باید آنجا مطرح کرد؟
اگر تجربه ای خوبی داشتید لطفا کمکم کنید؟
تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادگاه مهریه فقط بابت مهریه است .‌

سلام
یکی از حقوق مالی زن ، مهریه است که به موجب عقد ازدواج به زن تعلق می گیرد .
به موجب عقد ، زن مالک مهریه می شود و می تواند هر زمان که بخواهد آن را مطالبه کند
برای اثبات رابطه نامشروع دلایل محکمه پسندی لازم است و ا اگر ادله ای ندارید بهتر است
وارد این فضا نشوید

اصلا در دادگاه مهریه به این موضوع رسیدگی نمی کنند و آن برای دادگاه کیفری هستش و ربطی به طرح در این جلسه ندارد

سلام و وقت بخیر
در هر صورت خانم مستحق دریافت مهریه هستند که ، با توجه به استطاعت و تمکن مالی زوج مهریه تقسیط می شود و باید پرداخت نمایید. اگر دلایل محکمه پسندی دارید برای اثبات رابطه نامشروع می توانید از همسرتون شکایت نمایید اما اگر ادله ای ندارید بهتر است در این زمینه اقدامی نکنید.

سلام
مهریه دین و بدهی ست که بر عهده شماست و مواردی که گفتید حتی در صورت اثبات باعث محرومیت زوجه از مهریه نمی شود

باسلام
موارد و ادعاهای مطروحه مخل به مهریه خانم نیست و مهریه بر ذمه شما مستقر است.