اینکه هر کس به نسبت سهامش باید جریمه مالیات مربوط به شرکت را بدهد، غیر قانونی نیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۳ #34687224

با سلام در یک شرکت سهامی خاص اگر هیئت مدیره آن شرکت فرار مالیاتی داشته باشد آنها میتوانند ادعا کنند از طرف اداره دارایی چون جریمه شده اند از سهامدار های دیگر که هیئت مدیره نیستند که هر کس به نسبت سهامش باید جریمه مالیات مربوط به شرکت را بدهد آیا این درخواست آنها غیر قانونی نیست؟ و آیا نباید بالعکس حتی در مقابل دیگر سهامداران بدلیل اینکه مالیات مربوطه به شرکت را نداده اند مسئول بوده و به این دلیل از هیئت مدیره شکایت کرد؟

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شرکت باید مالیات را پرداخت کند.

با درود مالیات بر عهده شرکت است نه هر سهامدار لیکن آنان که با بی مسولیتی موجب اضرار به سایرین یا شرکت شده اند باید قانونا پاسخگو باشند

چون پرداخت مالیات به عنوان بخشی از هزینه ها محسوب میشود ، در صورت جریمه شدن شرکت به دلیل فرار مالیاتی ، طبعا سهامداران متضرر شده و میتوانند به دلیل ایراد ضرر و زیان عمدی از اعضای هیات مدیره شکایت کرده و مطالبه ضرر و زیان را بنمایند . البته باز هم برای اظهارنظر دقیق تر باید اساسنامه شرکت مطالعه و بررسی شود .

درود
پرداخت مالیات بر عهده سهامدارن نمی باشد مگر در اساسنامه پیش بینی شده باشد