امکان بازپس گیری ملک وجود دارد توسط ایشان؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۶ #34643504

با سلام
۲ سال پیش ملکی به نام من زده شد زمانی که با اقایی رابطه دوستی داشتم، ثمن معامله را ایشان پرداخت کرده اند یعنی داخل مبایعه نامه چک های ایشان اورده شده است، بعد ها سند تک برگ ملک نیز مستقیم از فروشنده ۶ دانگ به نام من زده شد. پس از گذشت چند ماه ما به صورت رسمی ضیغه کردیم اما هیچ جا به ملک اشاره ای نشده که از چه بابت به نام من زده شده و فقط یک توافق بوده است. می خوام بدانم ایا امکان بازپسگیری ملک وجود دارد توسط ایشان؟ در حال حاضر ملک به عنوان وثیقه برای شخص خود ایشان گرو دادگاه می باشد و ایشان اصرار دارند که با اینکه ملک وثیقه است ۳ دنگ ان را با خود ایشان مبایعه نامه کنم، ایا این کار قانونی است وقتی ملک در گرو دادگاه گذاشته شده؟ همچنین می گویند ۳ دنگ از خانه را به ایشان وکالت بدهم، ایا عملی است و قانونی؟ اگر نخواهم بدهم با توجه به اینکه ثمن معامله از چک ایشان پرداخت گردیده ایا می تواند ملک را پس بگیرد؟ اگر میتواند ایا دادگاه تقاضای استرداد خانه را می کند یا ثمن معامله را؟ من مدرکی دال بر پرداخت پول به ایشان ندارم و اگر تقاضای استرداد ثمن ممکن است، ایا به قیمت فعلی خانه باید بازپرداخت دهم یا به مبلغ ۲ سال پیش که داخل مبایعه امده که ایشان پرداخت کرده اند؟ خواهش می کنم راهنمایی کنید ایشون فرد زرنگی و می ترسم منو به عملی غیر قانونی بدون اطلاعم وا دارد

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر سند رسمی به نام شماست و ادعای ایشان نتیجه ای نخواهد داشت