اگر تو این ۵ ماه ماشینم بین چند نفر فروخته بشه و جرمی اتفاق بیفته باز هم به من ربط پیدا می‌کنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۶ #34637681

سلام ماشینمو وکالتی فروختم و ۵ ماه زمان مشخص کردم در وکالت‌نامه هم این زمان قید شده. اگر تو این ۵ ماه ماشینم بین چند نفر فروخته بشه و جرمی اتفاق بیفته باز هم به من ربط پیدا می‌کنه؟ یا نه چون وکالت به کسی دیگه دادم و جرم و خلافی در مدت این وکالت‌نامه اتفاق افتاده ( به قول معروف )
پای من گیر نیست؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر شامل شما نمیشود چون وکالت دادید به شخص دیگری

بله با توجه به اینکه سند بنام شما است در صورت اتفاق جرم مسوول خواهید بود و در دادگاه باید عدم مسوولیت خود را با دلایل و مستندات لازم اثبات کنید

با سلام. در صورتی که پلاک خودرو به نام شما باشد قطعا شما نیز درگیر می‌شوید.
در صورتی که آخرین خریدار فک پلاک نکرد، میتوایند درخواست توقیف ماشین و فک پلاک را از دادگاه درخواست کنید.

با سلام
واگذاری خودرو به هر شکل صورت گرفته باشد تمام خلافی و هزینه های مربوطه از تاریخ واگذاری به بعد برعهده خریدار میباشد.
مؤید باشید