ابطال تقسیم نامه به شکل زیر امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۵ #34613498

۵ سال پیش ملک به قیمت روز ۱۰ت متری فروخته شد. ۲ سال پیش  دعوای کیفری من براساس یک ملک دیگر شروع شد و تامین دلیل بر تردید در وصیت نامه دادم که ناظر  وصی گفت وصی فوت کرده  و دست او بوده. او بوده. که درضمن خواهر با مادر زندگی می‌کرده. (۹۰ ساله و همه مدارک انحصار ورثه برادر وخواهر انجام داده اند). کپی خواسته شد با استکتاب،رد استکتاب نمودند، به شورا خواسته شدند، نرفتند. در وصیتنامه (توضیح دادم البته وصیت نامه عادی و بدون امضای شاهد)، در ضمن دادخواست اطال تقسیم نامه دادم.. جلسه اول هنوز برگذار نشده. در مدت در ضمن چند تا تامین دلیل برای وجود صلح نامه. مبایی نامه جعلی که (مقایسه دستخط سه سند عادی استفاده شده در املاک مختلف) در ضمن هر دو خواهر و برادر برای استکتاب خواسته ش
دند. رد استکتاب نموده. و پس کپی هر سه سند برای مقایسه خط انجام گرفت از روی دستخط موجود از هردو. گزارش هر۳ توسط یک متهم نوشته شده.. طبیعتا ثلث به مادر از فروش این املاک بر اساس جعل بوده..  س/وال. درخواست ابطال تقسیم نامه براساس تقسیم ناعادلانه.، اساس قیمت چه خواهد بود ۱۰ ت ۵ سال پیش. یا ۸۰ ت امروز؟ . ۲ در جلسه دادرسی اول درخواست بر جعلی شناختن وصیت نامه طبق رد استکتاب   و تایین فرد امین برای تقسیم به عنوان خواسته جدید اضافه شده به دا خواست. و چون دو تقسیم نامه دیگر هم یکی با مبایی نامه و دیگری صلح نامه(همان اسناد عادی که کارشناسی شد) درخواست ابطال آنها و سپس بخاطر جعل کردن قدرت به عنوان ناظر وصی و انجام تقسیم ها حتی یکی با موافقت من نبوده و وکالتنامه خرج از حدود قانونی استفاده شده.   ایا میشه اساس  دادخواست طبق جعلهای مربوط اضافه کنم ابطال تمامی قرار دادها که طبق این مدارک انجام گشه. متشکر. می‌دانم چند سئوال در یک سئوال  است

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

در مورد قیمت ملک ۵سال پیش با قیمت امروز ملک اگر تقسیم نامه ابطال شود قیمت روز بر حسب ارزش ملک محاسبه میشود.
ودر مورد سوال دوم اگر وکالت داده شده از طرف موکل توسط وکیل خارج از حدود وکالت انجام شده در صورت اثبات ، ابطال مورد وکالت انجام شده از جانب محکمه محترم بعید به نظر نمیرسد.

موفق و موید باشید