آیا من میتونم با شکایت از کارفرما حقوق ماه اخر و مزایا و سنواتم رو دریافت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۲ #34581359

سلام من در یک شرکت خصوصی به عنوان ویزیتور مشغول به کار بودم و بعد از گذشت ۵ ماه از پایان قرارداد به بهانه ی اینکه چک مشتری پاس نشده شرکت با من تسویه نمیکند در صورتی که مشتری نیمی از مبلغ چک رو پرداخت کرده و پرداخت بقیه ی مبلغ رو منوط به تحویل چک به ایشان کرده است
در ضمن از روز اول قرارداد بیمه بودم و ۴۵ روز حقوق از شرکت طلب دارم

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ادب بله به اداره کار محل مراجعه و طرح شکایت نمایید

درود
بله به اداره کار مراجعه کنید.

سلام بله ، با ارائه قرارداد و مدارک ، میتونید از طریق اداره کار محل ، اقدام به طرح شکایت کنید

برای مطالبه حقوق و مزایا و سنوات می توانید علیه کارفرما از طریق اداره کار شکایت کنید

بله شما می توانید حقوق خودتان رامطالبه نمایید

بله شما میتوانید جهت مطالبات خود به اداره کار مراجعه و پیگیری نمایید