میتوانم شهودی ببرم که ایشان خودش گفته که پول بابت فروش خودرو از من گرفته دادگاه قبول می‌کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۸۹ #34578164

باسلام من کارت بانکی بنام خودم و همسرم را به یکی از دوستانم دادم برای خرید خودرو اما هیچ رسید و مدرکی ندارم و فقط بعد از شکایت با او نشستم و حرفهایمان را ضبط کردم که زیاد واضح هم نیست که موضوع معامله اما من شکایتی تحت عنوان سرقت مستوجب تعزیر تنظیم کردم و اون دوستم نیز مدعی شده که بابت فروش سکه طلا با فاکتورهاش که به من داده این مبلغ از من گرفته و حال اینکه من شهودی ببرم که ایشان خودش گفته که پول بابت فروش خودرو از من گرفته دادگاه قبول می‌کنه صرف اینکه طرف مقابل منکر حرف شهود نیز هست و اظهار میکنه شهود دروغ میگن و ضمنا ایشان هم شکایتی تحت عنوان تهمت و افترا از من کرده و حال اینکه شکایت من بجایی میرسه یا پس بگیرم شکایتم رو چون میترسم نشه و اونوقت باید بدهکارم بشم

مشاوره حقوقی سرقت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام.بله چنانچه شهودی موجود باشد در رسیدگی موثرمی باشد

با سلام
هر چند که شما میتوانید برای دادگاه و ادعای حقوق خود شهودی معرفی نمایید اما ئر نهایت این دادگاه خواهد بود که با استماع اظهارات شهود ، که شاید بصورت صحیح یا ضد و نقیض باشد اتخاذ تصمیم خواهند نمود

بله اگر شهودی در راستای اثبات ادعای خود دارید قطعا معرفی کنید موثر می باشد

موضوع دعوی یا استناد به شهادت شهود و قبول قاضی قابل اثبات خواهد بود

با سلام خدمت شما، در ابتدا باید دید که ایشان دقیقا بعد از دریافت کارت، چه معاملاتی به ضرر شما انجام داده‌اند؛ که این برداشت از حساب از طریق تراکنش‌های بانک مشخص خواهد شد، مثلا اگر طلا خریده باشند، می‌بایست رسید طلافروشی و طلاها را به شما تحویل داده باشند، در وهله بعدی شما بهتر بود لایحه ای در باب خیانت در امانت تنظیم می‌کردید، نه سرقت تعزیری، چرا که کارت را خود شما با رضایت به ایشان تحویل دادید، در صورت لزوم بنده برای ارائه راهکار در خدمت خواهم بود.

همانگونه که پرداخت وجه از سوی شما به دوست تان با پرینت بانکی اثبات میشود ، دوست شما نیز باید برای ادعای خود مبنی بر دریافت وجه بابت خرید طلا برای شما نیز دلیل اثباتی ارائه نماید . صرف ادعا بدون ارائه دلیل و مدرک در هیچ دادگاهی پذیرفته نمیشود . همچنین اگر شهودی برای ادای شهادت معرفی نمایید امکان اقناع وجدانی قاضی بیشتر خواهد بود .

سلام
شهادت شهود با رعایت موارد قانونی مربوط به شهادت (از جمله شباهت شهادت شهود شما )میتواند به اثبات ادعای شما کمک کند