در صورتی که مالک زمین وام پرداخت نکرده باشد من می توانم وام را پرداخت کنم و سند جداگانه بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۵ #34557644

بنده یک واحد ابارتمان به صورت قولنامه ای خریده ام که مالک زمین وام بانک را نداده و بانک سند نمیدهد آیا میتوانم خودم به تنهایی مبلغ وام واحد خود را تسویه کنم و سندجدا بگیرم.

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برای گرفتن سند باید کل بدهی بانک تسویه گردد تا برای کل آپارتمان یک سند صادر شود بعد از ان هر واحد میتواند اقدام به گرفتن سند تفکیکی مجزا کند

بایستی کل وام را تسویه نمایید تا بتوانید سند بگیرید . بهتر است با واحد حقوقی بانک گفتگو نمایید .

سلام
جهت تنظیم سند حتما باید مبلغ وام تسویه گردیده و متعاقبا اقدام به تنظیم سند نمایید

با سلام و احترام کل وام اگر تسویه نگردد امکان تنظیم سند واحد اختصاصی وجود ندارد.

سلام
سند خانه‌ای که در رهن بانک است پیش از تمام شدن قسط‌‌های وام آزاد شود می‌توان
با تسویه حساب کامل یا سپرده‌گذاری به این مقصود رسید.
بنابراین اکیدا توصیه می‌شود بدون فک رهن یا بدون اجازه‌ رسمی از بانک،
خانه‌ای که در رهن بانک قرار دارد را معامله نکنید.
در غیر این صورت باید عواقب قضایی آن را به جان بخرید
معامله ملک قولنامه ای ، بدون فک رهن ملک باطل نیست،
چون شما به عنوان یک مالک ، مال خود را معامله کرده اید اما بانک (یا هر مترهن دیگر) میتواند از شما به جرم کلاهبرداری و آسیب زدن به منافعش شکایت کند .