آیا این موارد میتونه تو دادگاه باعث ابطال این قولنامه بشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۵ #34513028

سلام خسته نباشید
ببخشید من و همسرم با هم اختلاف داریم و حالا میخایم از هم جدا شیم همسرم یه ماشین سال ۹۷ خریده و سندش به اسم خودش بوده حالا رفته قولنامه صوری اون رو بنام برادرش کرده برای اینکه فرار از دین کنه و منم برج ۹۸/۱۰ درخواست مطالبه مهریه کردم حالا اون اومده تو قولنامه تاریخ فروش یک سال پیش رو زده ۹۷/۱۰/۱۵ که بگه من ماشین رو یک سال پیش فروختم و در تاریخ ۹۸/۳/۱ که با هم اختلاف داشیتم و من این مدت خونه پدرم بودم ایشون رفتن بلافاصله ماشینش رو فک پلاک کرده و بنام برادرش زده حالا من برج ۹۸/۱۰ که شکایت کردم اومده بعد ده روز بعد شکایت من سریع رفته در دفترخانه سند رو بنام برادرش زده. حالا من رفتم بنگاهی که اونجا قولنامه صوری کرده و تاریخ الکی تو قولنامه نوشتن پیگیر شدم اصلا نسخه سوم تو بنگاه وجود نداشت و بنگاهیه خودش همدستشون بود بهش گفتم ازت شکایت میکنم خودشم قبول داشت که خلاف قانون عمل کرده روز بعد دوباره رفتم سراغ بنگاه دار گفت پیداش کردم دیدم اون کپی نسخه ای که پیش من بود شماره قولنامه ش ۲۰۳ بود دیروز که تو بایگانی ۲۰۳ هرچی نگاه کردیم اصلا نسخه سوم نداشت حالا بنگاهیه گفت پیداش کردم دیدم رفته یه نسخه تنظیم کرده تو بایگانی ۲۰۴ که حتی تو این نسخه جدید نه امضا خریدار و فروشنده وجود نداشت و نه مهر و امضای بنگاهم وجود نداشت و یکی دو مورد دیگه با اون کپی که برار با اصله دست من بود کم و کاستی داشت ایا این موارد میتونه تو دادگاه باعث ابطال این قولنامه بشه؟ یا چجوری میتونم ثابت کنم که این قولنامه صوری بوده راهنماییم کنید که این ماشین توقیف بشه.( بنگاه دار برای اینکه پاش گیره از ترسش رفته اون نسخه جدید رو تنظیم کرده که میخواست با این کارش منو بپیچونه که دیگه نروم شکایتش نکنم)

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به اینکه قراردادبنام ایشان نیست خیر

موضوع ذکر شده نمیتواند باعث ابطال سند شود . مطابق رای وحدت رویه اخیرالصدور از سوی دیوان عالی کشور ، هرگاه پس از صدور حکم محکومیت و قطعی شدن آن ، انتقالی صورت بگیرد مشمول تعریف فرار از دین شده و قابلیت ابطال را دارا خواهد بود .

سلام.بله شما تمام این مواردی رو که فرمودید با شهادت یک یا دو نفر از نزذیکان طرح دعوی نمایید در صورتی که برای دادگاه قابل قبول واقع شود دستور توقیف خودرو رو به شما خواهد داد.تمامی مستندات رو به دفتر دادگاه تحویل و یک نسخه کپی از کلیه مستندات نزد خود نگه دارید تا زمان دادگاه با خود به همراه داشته باشید.

باتوجه به قانون جدیداعسارمستثنیات دین مشخص شده وخودروجزمستثنیات دین نمی باشدوزوجه میتواندجهت توقیف آن اقدام نمایدمگراینکه تنهاوسیله امرارمعاش باشد