آیا بعد از سند زدن میتوانم شکایت کنم و حقم را بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۳ #34504520

سلام وعرض ادب،
سال ۹۶ یک واحد از آپارتمان ۵ طبقه و تک واحدی نوسازی خریداری کردم، ابتدا انباری و پارکینگها مشخص نبود و سازنده گفت نظام مهندسی انباری و پارکینگ رو مشخص میکنه ولی بعد از بازدید نظام مهندسی انباریها به صورت نامنظم تقسیم شد و کوچکترین انباری به من رسید، ابتدا نامنظمی انباری برایم شبهه برانگیز بود که سازنده با واحدهای دیگر تبانی کرده باشد و هرگاه سوال میکردم سازنده میگفت من نقشی نداشتم و نظام مهندسی خودش تعیین کرده که کدام انباری به کدام واحد برسد، بعد بنده با مراجعه به نظام مهندسی مشکل را مطرح کردم و آنها گفتند ما هیچ نقشی نداریم و سازنده به ما اعلام میکند که کدام انباری به کدام واحد برسد، حال با توجه به اینکه باید سند بزنیم من میتوانم سند رو با توجه به اینکار عقب بیاندازم و یا بعد از سند زدن میتوانم شکایت کنم و حقم را بگیرم؟
لازم بذکر است در مبایعه نامه همه واحدها حدود انباری ۲ متر ذکر شده است تا متراژ دقیق دربیاید و بر حسب شانس من انباری من ۲.۹ میباشد و انباریهای دیگر ۲.۵۵ به بالاست و این مساله دست منو برای شکایت نمیبندد؟
ممنون ازلطف شما

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
ابتدا باید در مبایعنامه شما این مورد ذکر شده که چه انباری و با چه متراژی باید به شما داده شود و درصورت عدم ذکراین مورد باید کارشناس مشخص کند که چه انباری برای کدام واحد است اگر ثابت شود که این اهمال از جانب سازنده بودو یا سازنده تبانی کرده است باید پیگری شود .باتوجه به اینکه درمبایعنامه ذکک ردشه است که حدود انباری ۲ متر می باشد حال براساس ساخت ملک برای شما ۲.۹ و مابقی ۲.۵۵ شده است فکرنمیکنم شکایت شما منوط به نتیجه شود علی ایحال میتوان از طریق کارشناس این مورد را بررسی کرد .

با سلام و احترام با توجه به اینکه مساحت انباری شما کمتر از مقدار مشخص شده در مبایعه نامه است میتوانید مستند به ماده ۷ قانون پیش فروش آپارتمانها شکایت نمایید