وسایلم دسته دوستمه نمیده چطور قانونی اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۵۵ #34475041

می خواستم ببینم چطوری لوازمم که دسته دوستمه ازش بگیرم از طریق قانونی نمی ده بهم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا برای ایشان اظهارنامه ارسال کنین

بادرودوسلام بدوا اظهارنامه ارسال نمایید.

با سلام،ابتدا اظهارنامه ارسال کنید سپس دادخواست استرداد وسایل دهید البته برای دادخواست نیاز به ادله دارید مثل شهادت شهود و پیامک و اماراتی مثل صدا و فیلم و...

اول بوسیله پیام و چت و.. اقرار بگی۳ک وسایل دستش هس و بعد اظهارنامه و دادخواست

به عنوان اولین اقدام اظهارنامه ای مبنی بر استرداد وسایل برای مخاطب ارسال بفرمایید ....

ابتدا اظهارنامه بدهید و اگر پاسخی داد مبنی بر استرداد مشکل حل میشود اما در صورت عدم پاسخ یا پاسخ مبنی بر عدم استرداد باید دادخواست استرداد بدهید و با دلایل مثل اظهارنامه و شهادت شهود و مدارک دیگر مثل فاکتور میتوانید ان را ثابت نمایید

باسلام بهتراست اول برای ایشان اظهارنامه ارسال نمائید.