آیا ایشان با توجه به اینکه اول من از ایشان شکایت کردم مجاب هستند که شکایت کنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۰ #34456522

با عرض سلام و احترام
من بخاطر توهین ، سلب شخصیت ، افترا و متشنج کردن جو ساختمان علیه شخص من و خانواده ام از همسایه مجمتع مسکونی که به تازگی جز هیئت مدیره ساختمان شده و کارهای عملیاتی من بعنوان مدیرساختمان پیشین را زیر سوال برده شکایت حقوقی به دادسرا برده ام .
دادسرا حکم را به کلانتری منتقل و کلانتری جهت مصالحه در گام اول ایشان را به کلانتری فراخوانده بود که ایشان حضور نیافتند .به ظاهر بعد از این فرآیند دوباره پرونده ایشان به دادسرا ارجاع شده تا حکم جدید بگیرند ولی بعد از بیش از ۲ ماه هنوز خبری نشده است .
به تازگی حکم شکایت از شخص بنده به من اطلاع رسانی شده که این شخص به خاطر توهین از شما به شورای حل اختلاف شکایت تنظیم کردند و روز ۲۶ مرداد جلسه رسیدگی به پرونده است .
درخواست من این است آیا ایشان با توجه به اینکه اول من از ایشان شکایت کردم مجاب هستند که شکایت کنند با توجه به اینکه در جلسه دادرسی من در کلانتری حاضر نشدند .( اگر من در جلسه شورای حل اختلاف حاضر نشوم حکم من چیه ؟)
ثانیا این پرونده شکایت فقط بخاطر عمل متقابل من در شکایت از ایشان به ظاهر تشکیل شده ضمن اینکه شکایت من از ایشان بخاطر موارد اخیر بوده که یک ماه پیش اتفاق افتاده ولی شکایت ایشان به ظاهر مربوط به موارد مطرح شده در ۴ ماه پیش است .
ثالثا از همسایه شنیدم که ایشان جهت تایید شکایت خودشان صدای من را ۴ ماه پیش تو دعوای تلفنی ضبط کردند و میخواهند در دادگاه ارائه کنند . سوال من این است : آیا ایشان مجاز هستند به همچین کاری ، آیا قانون تایید میکنه که شخصی از روی قصد یا حتی با سناریوی از پیش تعیین شده از عمد تلفن بزنند به من و من رو عصبانی کنند تا بفرض من به ایشان ناسزا بگویم و صدای این ناسزا گفتن ضبط شود .آیا ایشان مجاز به این کار و ارائه این کار هستند؟ رابعا حکم دادگاه دادسرا اهمیت بیشتری دارد یا حکم شورای حل اختلاف و حوزه اختیار شورای حل اختلاف تا کجاست با توجه به اینکه من برای تنظیم شکایت از ایشان ابتدا به شورای حل اختلاف رفتم ولی ایشان گفتند حکم کاری شما در حیطه اختیارات ما نیست و باید به دادسرا مراجعه کنید آیا شورای حل اختلاف اهمیت کمتری نسبت به دادسرا دارند ؟نهایتا اینکه در موقعیت فعلی من که برای جلسه دادگاه آماده میشوم سیاست کاری چیست و با چه روشی جلو بروم ...
با تشکر

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱.ایشان می‌تواند از شما شکایت کنند .ولی اگر مدارک کافی ارائه ندهند شما تبرئه میشوید
۲.پرونده شکایت برای ایجاد صلح و سازش به شورا ارسال میشود
نه برای رسیدگی ماهوی
۳.صدای ضبط شده به تنهایی دلیل اثبات جرم نیست.
۴.بهتر است در تمام جلسات رسیدگی حضور یافته و از خود دفاع کنید.