دو سال از عقدم می گذره ولی به دلیل رفتار های ناراحت کننده و توقعات زیاد نامزدم می خوام درخواست طلاق کنم. آیا امکانش هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۸۲ #3443

من یک تبعه افغانستانی هستم. در سفری که دو سال پیش به افغانستان داشتم با نامزدم عقد کردیم که یک سند غیر رسمی هم گرفتیم. شروط ضمن عقد من در سند غیر رسمی که به ما دادند نوشته شد ولی در دفتر خانه ثبت نشد. سند غیر رسمی را هم نامزدم گم کرده. مشکل من اینجاست که نامزدم در محیطی غیر از محیطی که من بزرگ شده ام بزرگ شده و توقعاتی از یک زن داره که من اگر بخوام هم نمی تونم براورده کنم. مثل اینکه با اینکه قبلا در شروط ضمن عقد گفتم که حق اشتغال به کار و کسب درآمد مستقل و حق مشارکت اجتماعی و حق ادامه تحصیل ، هیچ کدام از اینها رو نمی پذیره و مدام منو تحت فشار م گذاره که با اینکه دانشجوی پزشکی هستم و دو سال از درسم باقیمونده، می خواد که درسم رو نیمه کاره رها کنم و یک زن خانه دار بشم. اون وقتی باهاش صحبت می کنم شروع می کنه به داد و بیداد و حرکات غیر عادی، سرش رو به دیوار می کوبه و هر چی وسایل دور و برش هست داغون می کنه حتی یک بار هم منو کتک زده. متاسفانه حرفهام رو اصلا نمی فهمه و مدام حرف خودش رو تکرار می کنه. احساس می کنم دو شخصیتیه چون رفتارش توی بیرون از خونه خیلی آروم و متینه و من تا قبل از عقد اصلا با این رفتارش روبرو نشده بودم. به شدت از حرف مردم می ترسه و آدم دو رویی هست. مدام خودش رو پیش دیگرا خوب جلوه می ده درحالیکه اغلب راجع به آدم ها بخصوص اعضای خانواده ی من بی دلیل بدبینه. کوچک ترین حرف اطرافیان روش تاثیر می گذاره و در برخورد با من از سلایق دیگران بهره می بره. کافیه یکی بگه با نامزدت زیادی مهربونی تا این اقا به تمام معنی وحشی بشه. واقعا نمی دونم چه کار کنم. چون دیگه نمی خوام برم افغانستان و درسم هم دو سالش مونده و اون آقا هم چون تنها پسر خانواده ش هست از پدر و مادرش جدا نمی شه که بیاد ایران و اخلاقش هم در طی این دو سال بهتر نشده که هیچ بدتر هم شده. جدیدا بهم شک هم کرده و فکر می کنه با افراد دیگه ای هم ارتباط دارم. حالا چی کار کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما طبق قانون کشور افغانستان ازدواج کرده اید باید طبق قانون همان کشور نیز برای جدایی اقدام نمایید.

با سلام
زوجه برای طلاق تابع قانون کشور زوج می باشد و با توجه به اینکه شما طبق قانون کشور افغانستان ازدواج کرده اید باید طبق قانون همان کشور نیز برای جدایی اقدام نمایید.
موفق باشید