آیا در صورت تقاضای من برای مهریه، میتونم بخشی از منزل را به عنوان بخشی از مهریه تصرف کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۴ #34428765

سلام. همسر من کارمند هست و تا جایی که من اطلاع دارم فقط منزلی که در آن سکونت داریم به نام خودش هست. آیا در صورت تقاضای من برای مهریه، میتونم بخشی از منزل را به عنوان بخشی از مهریه تصرف کنم؟
حتی اگر نصف این خانه به جای مهریه به من داده بشه با پول نصف دیگه میتونه منزلی دیگه در محله ایی پایین تر خریداری بکنه.

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متراژ خانه و موقعیت ملک را ذکر نکردید .

سلام . شما منزل را توقیف کنید . اگر بعد از اعتراض زوج ، از نظر دادگاه بیش از شان وی باشد ، مبلغ مازد بر شان ، به شما تعلق می گیرد .

با سلام
منزل جز مستثنیات دین است و قابل توقیف نیست.
درفرض سوال شما اگه خانه اعیانی و مجلل و بالاتر از شان خانوادگی باشد امکان دارد وگرنه یک منزل معمولی نمیشود

با سلام بر فرض سوال شما خانه جزو مستتثنیات دین همسرتان محسوب می شود و شما نمی توانید بابت مهریه آن را تصرف کنید

اگر همسرتان در خواست اعسار کند قسط بندی می شود
تعداد سکه هایتان چقدر است؟
نهایتا می توانید بخشی از حقوق همسرتان را ماهانه کسری بگیرید