شکایت کردن جلوی حمل و نقل رو گرفتن؛ من چی کار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۳۹ #34420825

سلام خسته نباشید من سال ۹۲ یه ماشین گرفتم از نمایشگاه صاحب ماشین وکالت داده بود که برم سند بزنم من رفتم سند بزنم که گفتن برگ کمپانی خودرو نیست من رفتم دنبالش دو سال کشید تا گرفتم اومدم که وکالت نامه رو تمدید کنم رفتم سراغ نمایشگاه جمع کرده بود رفتم سراغ صاحب ماشین گفتم از تبریز رفته تا این که سه روز پیش پیداش کردم گفتم بیا وکالت بده برم سند بزنم اونم رفتیم گفتن که ماشین شکایت داره نگاه کردن دیدن صاحب ماشین بدهکاره رفتن روش شکایت کردن جلوی حمل و نقلشو گرفتن الان من چی کار کنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید با استناد به مبایعه نامه موجود و مدارکی که خرید خودرو توسط شما را ثابت میکند به عنوان معترض ثالث اقدام به اعتراض در پرونده مذکور که توقیف خودرو در آن صورت گرفته بنمایید . در صورت پذیرش اعتراض شما امکان رفع توقیف از سوی دادگاه وچود خواهد داشت .

با سلام
در خصوص سند، باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید
در خصوص توقیف نیز باید باستناد قولنامه و دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی، در پرونده توقیف خودرو ، دادخواست "اعتراض ثالث با خواسته رفع توقیف خودرو" ثبت نمایید...