توقیف خودرو بابت مهریه مادر فوت شده، فروش بدون اذن سایر وراث

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲ #34420714

ماشین سمند پدر مرحومم را به جهت مهریه مادر مرحومم (پدر ازدواج مجدد داشت) از دارایی پدر توقیف کردیم. ما از همسر اول پدرم چهار فرزندیم، یک پسر و سه دختر و حاصل ازدواج دوم دو دختر است. مزایده در دوران کرونا نمادین برگزار شد و حتی به من اطلاعی از تاریخ برگزاری داده نشده بود. یکی از دخترها برای کسب نتیجه به مزایده رفت، به او برگه‌ای دادن که خودت ماشین رو بخر،
منتهی ایشان مبلغ کارشناسی و حق اجرای احکام را نداشتند که ماشین به پارکینگ بازگشت. کارشناس ۱۲۰م و ۱۳م اجرای احکام. بعد از چندماه من اعلام خرید کردم. ایشان هی بهانه می‌آوردند تا اینکه اسفند ۱۴۰۱ بنده دوباره اعلام خرید کردم. خواهرانم گفتند باید کارشناس جدید بگیریم، بنده قبول کردم با هزینه شخصی من این کار انجام شود. خلاصه در اردیبهشت ۱۴۰۲ خواهر کوچکم به بنده اعلام می‌کند سه ماه قبل ماشین را آزاد کرده بدون حضور و خبر من و ماشین را به مبلغ کارشناسی سه سال قبل برداشته و از من هم خواست بروم و ۲۵ تومن سهم بگیرم، بنده نپذیرفتم و تا الان هم پولی نگرفتم، آیا عدم اطلاع از تاریخ مزایده و باطل شدن نظریه کارشناس بعد از سه سال و خرید بدون رضایت من به این مبلغ با توجه به تورم این چند سال می‌تواند دلایل محکمه پسندی برای درخواست قانونی ابطال مزایده توسط من باشد؟ در ضمن مهریه مادر من ۴۵ میلیون بود و پس از کسر باید مانده پول بین هفت فرزند مرحوم تقسیم میشد، اما ایشان مدعی شدند اجرای احکام دو دختر پدرم از ازدواج دومش که نامشان در انحصار وراثت می‌باشد را محق ندانسته و به آن‌ها هیچ سهمی داده نشد. محبت می‌کنید بفرمایید چگونه می‌شود این روال انجام شود و چگونه سند خودرو به نام خواهرم خورده؟ آیا امکان رشوه دادن و رد کردن برخی قوانین در دوران قرنطینه نیست یا کارشان مشکل قانونی نداشته؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام امکان ابطال مزایده امکان پذیر است

با سلام،بله می توانید دادخواست ابطال مزایده دهید.

سلام وقت بخیر
۱-بله دلایل قابل قبول است.
۲-فرزندان پدرتان از ازدواج دوم مشمول مهریه مادر شما نمی شوند.
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

با سلام
با عنایت به توضیحاتی که بیان نمودید، اقدام قانونی راجع به ابطال مزایده و سند انتقال اجرایی امکان پذیر است.

با درود ، بنابه اظهارات شما و شرایط مذکور ، اولا چون اعتبار قانونی ارزیابی کارشناسی فقط ۶ ماه هست و علاوه بر آن باید نظریه کارشناسی به کلیه وراث قانونی ابلاغ شود و تاریخ و ساعت و محل مزایده بصورت واقعی به طرفین پرونده ابلاغ شود تا اگر اعتراضی داشتند یا قصد شرکت در مزایده را داشتند، حق آنها پایمال نشود.
ضمنا فقط وراث قانونی مادرتون(یعنی همسر اول پدرت) یعنی فرزندان مادرتون فقط وراث قانونی هستند و فرزندان همسر دوم وراث مادرت نمیشود ،
به هرحال هر کدام از طرفین حق ابطال مزایده و ابطال سند انتقال اجرایی بنام برنده مزایده بعلت موارد مذکور را دارند.
بلحاظ تخصصی بودن موضوع بهتر است با متخصص حقوقی مشورت کنید تا راهکار مناسب و قانونی ارایه گردد

نظریه کارشناس در خصوص مبلغ اعتبار آن ۶ ماهه هست و میتوانید ابطال مزایده را درخواست نمایید.