تقسیم خانه پدری به چه شکل است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۰ #34387340

باسلام وقتی با همسرم ازدواج کردم درخانه پدری او زندگی میکردیم البته او یک خواهر مجرد هم داشت که با ما زندگی میکرد و به محض ازدواج خواهرش ما هم خانه را تخلیه کردیم حالا این خانه را برای فروش گذاشته اند ولی بقیه وراث ادعا میکنن جون ما به مدت طولانی در این خانه زندگی کردیم ارث شامل همسرم نمیشود ایا این ادعا از نظر قانونی صحت دارد باتشکر

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از بابت استفاده شما اگر محرز گردد بر دادگاه که به صورت مجانی استفاده شده است که هیچ و الا اجرت المثل طبق نظر کارشناس و در صورت درخواست ورثه باید پرداخت گردد.
سهم الارث شما هم از تاریخ فوت مالک قهرا منتقل شده است و از بین نمی رود.
از باب وصول اجرت المثل میتوانند سهم الارث را توقیف کنند ولی محروم نمیتوانند بکنند.

سلام ..

خیر ... قواعد ارث امری است .
و تنها اگر بعد از فوت پدر ، در آنجا ساکن بودید ، وراث می توانند اجرت المثل ایام تصرف بگیرند ، و این ارتباطی با سهم الارث نداد

با سلام
ادعای وراث از لحاظ قانونی صحیح و معتبر نیست.
و هر یک از وراث به اندازه سهم الارث قانونی مستحق دریافت سهم الارث خود است

سلام ادعای وراث مسموع نیست و هر کس نسبت به سهم خود ارث میبرد

سلا. ادعای ایشان وجاهت قانونی ندارد و کلیه وراث سهم خود را با فروش خانه پدری خواهند داشت.