آیا برای حکم جلب باید ضمانت بگذارم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۵۵۲ #34384498

سلام خسته نباشید
چند ماهی هست که سفته هایی که از کسی که پول طلب داشتم را اجرا گذاشتم و در دادگاه ایشان حاضر نشدن و رای صادر شد.الان بعد بیست روز که فرصت تجدید نظر هم گذشته می‌خوام حکم جلب بگیرم
حدود سی میلیون سفته هست آیا برای حکم جلب باید ضمانت بگذارم و کسی که چیزی برای ضمانت نداره چیکار باید انجام بده به پولش برسه.ممنونم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی سفته
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت غیابی بودن رای، باید ضامن معرفی کنید.

در صورتی که رای صادره غیابی باشد برای اجرای حکم و جلب باید ضامن دارای فیش حقوقی یا جواز کسب به دادگاه معرفی کنید.

باسلام
بله چون رای غیابی هست برای اجرای رای نیازبه ضمانت هست

گرفتن ضامن برای صدور اجرائیه است وارتباطی با حکم جلب ندارد

با سلام
چون خوانهده دعوی ( محکوم علیه ) در جلسه حاضر نشده و رای غیابی صادر شده است لذا در صورت اجرای حکم دادگاه از شما وثیقه یا ضمانتی اخذ میکند تا اگر در آینده محکوم علیه بتواند عدم مدیون بودن خویش را در دادگاه اثبات نماید ، دادگاه بتواند از محل وثیقه یا ضمانت ، حق محکوم علیه را باز ستاند .
برای اخذ حکم جلب ، نیازی به گذاردن وثیقه از شوی شما نخواهد بود

سلام چنانچه رای غیابی صادر شده باشد بله باتوجه به ارائه سند عادی باید ضامن معرفی کنید

اگر رای غیابی باشد باید ضمانت بسپارید