فقط چند قلم از آنها بعد از همسر دوم خریداری شده حکم وسایل منزل قانون و شرع چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۱ #34383185

سلام من یک خانم ۴۰ ساله هستم یک برادر تنی دارم.حدود ۱۳ سال پیش که مادرم به رحمت خدا رفت، پدرم با یک خانم ازدواج کرد که حاصل این ازدواج یک فرزند پسر بود. ۱ سال پیش پدرم به رحمت خدا رفت و چند ماه بعد همسرش هم فوت کرد الان یک برادر ۱۰ ساله ناتنی دارم. در مورد منزل مسکونی حکم و قانون را می دانم که باید یک هشتم به همسر فوت شده و ما بقی بین ما سه فرزند تقسیم شود،ولی درباره وسایل منزل مانند فرش یخچال اجاق گاز که هیچکدام جهیزیه همسر دوم نبوده حکم چیست و آیا فقط بین ما سه فرزند تقسیم می شود و یا این که همسر دوم هم ارث می برد ‌بسیاری از این وسایل از جمله فرش های دستباف مربوط به زمان حضور مادر من می باشد و فقط چند قلم از آنها بعد از همسر دوم خریداری شده حکم وسایل منزل قانون و شرع چگونه است.؟؟؟

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
همسر دوم پدرتان نسبت به جهزیه و اموالی که متعلق به متوفی بوده و اموالی که به عنوان ارث تقسیم میشود سهم دارد !

همسر دوم تنها از آن لوازمی که به پدرتان تعلق داشته یا به عنوان ارث در حق وی تقسیم شده باشد سهم دارد .