آیا با نرخ روز آپارتمانی که پیش خرید کرده ام پول من عودت خواهد شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۱ #34352147

باسلام و خسته نباشید
بنده یک واحد آپارتمان در سال ۹۴ بصورت پیش فروش خرید کرده ام که قرار بود تا پایان سال ۹۴ تحویل بدن که حدود یکسال هست که مشخص شده که آپارتمان ساز واحد هارو به کسان دیگه هم فروخته که واحد من هم جزو اون واحدها هست.
سوال من این موضوع هست که من در سال ۹۴ به فروشنده مبلغ ۱۰۴ میلیون تومان پرداخت کرده ام و مبلغ ۱۱ میلیون بابت سند باقیمانده است. در صورتی که ایشان محکوم به رد مال بشن واحد من رو قبل از من به نفر دیگری فروخته باشند، اگر قرار باشه پول من رو بعد از ۴ الی ۵ سال برگدونن همون مبلغ رو برمیگردونن؟
و یا با نرخ روز آپارتمانی که پیش خرید کرده ام پول من عودت داده خواهد شد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان ملزم است مبلغی به اندازه نرخ کنونی آپارتمان به شما بدهد

سلام
شما می توانید شکایت فروش مال غیر کنید و بعد از آن ابطال قرارداد های مبایعه را بخواهید چنانچه فروشنده محکوم به رد مال شود فقط محکوم به پرداخت مبلغ مندرج در مبایعه و خسارات آن خواهد شد نه ارزش کنونی ملک

با سلام
نظر به اینکه اپارتمان فروخته شده به شما از مصادیق معامله مستحق للغیر تلقی می گردد لذامیتوانید ضمن ابطال عقد بیع ومبایعه نامه فی مابین علاوه بر استرداد ثمن معامله بعلت مستحق للغیر بودن مورد مبیع نسبت به دریافت خسارات وغرامت وارده به نرخ روز اقدام نمایید