بنده به عنوان مدیر ساختمان باید چه اقدامی انجامی دهم تا از شر این ضایعات ساختمانی خلاص شوم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۶ #34343076

سلام.
بنده مدیر ساختمان است. چند وقتی است یکی از همسایگان ضایعات و درب و پنجره خود را که ناشی از بازسازی منزل خود است در جایگاه پارک خودرو خود ( پارکینگ خودش ) قرار داده و این محل را از این ضایعات پاکسازی نمیکند با توجه به اینکه از فضای مشاعی ساختمان دارد استفاده نادرستی انجام میدهد و میگوید محل پارکینگ خودم است و دوست دارم این وسایل را در آنجا قرار دهم.

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااستفاده از پارکینگ به صورتی که مرقوم نموده اید این حق را دارید که با شکایت پیگیری نمایید.

سلام
علیرغم اینکه پارکینگ ایشان اختصاصی میباشد اما بخشی از مشاعات ساختمان است و ایشان نمیتوانند بهره برداری نامتعارف از مالکیت خود نمایند. در صورتیکه موضوع با سازش رفع نشد میتوانید از طریق شورای حل اختلاف اقدام به نمایید.

ریق شکایت قابل پیگیری خواهد بود

با سلام
تحت عنوان رفع تصرف از قسمت مشاعات اقدام کنید

استفاده از پارکینگ اختصاصی به صورت غیر مجاز یعنی به حالت انباری ممنوع بوده و از طریق شکایت قابل پیگیری خواهد بود