چطور اثبات کنم که بیگناهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۹ #34342724

با سلام به وکلای سایت بنیاد وکلا از من یه شکایت شده که من کلاهبرداری کردم به ارزش ۱ میلیون ۸۰۰ هزار تومان از حساب یک شخص به حساب بنده اومده حالا طرف از حسابش ۱۸ میلیون ۹۰۰ هزار تومان خارج شده یعنی یکی اومده از حسابش در اورده به حسابهای دیگه مثل من و امثال من ریخته حالا من پرینت رو نگاه کردم دیدم فقط ۱ میلیون ۸۰۰ هزار تومان اومده به حسابم پلیس فتا به شاکی میگه این اقا فلانی یعنی من با یک دختری بنام فلانی همدست هستن با اینکه من تا حالا هیچ دختری ندیدم و تا حالا چت نکردم نمیدونم با چه مدرکی اینو میگن فقط مدرکشون اینه پول اومده به حساب من و یک دختر که یعنی با من همدست هستش از این پول فقط ۱ میلیون ۸۰۰ هزار تومان به حساب من بانک سپه اومده و مابقی پول از ۱۸میلیون ۹۰۰ هزار تومان به دو حساب این دختر رفته حالا برای رسیدگی منو احظار کردن من خوزستان هستم شاکی بانه من میخوام برم حسن نیت خودم رو نشان بدم که من نیستم لطفا کمک کنید

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه مبلغ یاد شده به حساب شما واریز شده دلیل بر ارتکاب جرم از سوی شما نیست لاکن کوتاهی شما در این بوده که به محض واریز مبلغ باید به بانک مراجعه و به صورت کتبی از منشا واریز آن اطلاع می یافتید علی ایحال با این وصف در دادسرا حضور یافته واز خود دفاعیات لازم و کافی را انجام دهید عدم حضور شما به ضررتان خواهد بود.

با سلام .صرف واریز وجه به حساب شما منزله کلاهبرداری توسط شما نیست .و دادگاه وارد تحقیقات خواهد شد و حساب های شما و سابقه وشغل شما مورد بررسی قرار می گیرد .و اینکه جرم به چه صورت واقع شده روشن کننده بی گناهی شما ست .در ضمن حتما در جلسات دادسرا ودادگاه حاضر شوید .به خاطر داشته باشید که باید تامین کیفری شامل ضمانت شخصی از شما در دادسرا بسپارید .ولی این امر به معنای مجرم بودن شما نیست !!!