با توجه به اینکه سیم کارت به نام خودشون هست من میتونم ادعا کنم که اس ام اسی نفرستادم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۹ #34307421

سلام، بدلیل اختلافاتی که با خانواده همسرم داشتم قبل از جدایی از ایشون تو دعوا های تلفنی یا پیامکی به خانوادش فحش میدادم. البته سیم کارت به نام همسر سابقم هست. و الان خانوادش ادعا میکنن اگه بری دنبال حق و حقوقت ما بابت فحش هایی که تو پیامک دادی اعاده حیثیت میکنیم.
دوم اینکه اونها چطوری میتونن ثابت کنن که این سیم کارت دست من بوده، شهادت شهود چقدر معتبر هست در این زمینه؟
سوم اینکه آیا من میتونم ادعا کنم خودشون این پیام ها رو فرستادن که مدرک سازی کنن علیه من و به این وسیله منو تهدید کنن که دنبال مهریه ام نرم؟
چهارم اینکه خود همسرم شکایت نمیکنه در این مورد، خانوادش هستن که میخوان شکایت کنن، با توجه به این که این پیام‌ها بین من و همسرم رد و بدل شده آیا اصن خانوادش حق شکایت دارن از طرف خودشون؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در خصوص استعلام از طرف مالک خط صورت میگیرد و در صورت اثبات آن که شما از این خط استفاده میکردید متوجه شما خواهد بود !

با سلام
در صورتی که اثبات گردد شما طی این مدت با این سیمکارت استفاده نموده اید در اینصورت ادعای شما بر اینکه شوهرتان عمدا این مطالب را ارسال کرده رد خواهد شد
بهتر است برای راهنمایی کامل و ارایه راه حل برای این امر از طریق رزرو مشاوره تلفنی اقدام نمایید

سلام در وهله اول مالک محوریت قرار میگیره. ولی اگر شاهدی وجود داشته باشه که شما این کار را انجام داده اید شما متهم و در نهایت محکوم میشوید و این پیامک ها هیچ ارتباطی با حق و حقوق شما نداره. برای اطلاع بیشتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام کنید

سلام
مالک خط هر کسی که باشد مورد توجه قاضی قرار میگیرد چنانچه نیاز به توضیحات بیشتر دارید درخواست مشاوره تلفنی دهید تا به طور کامل توضیحات لازم داده شود