با اذیت و آزار همسایه چه باید کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۴ #34300276

با سلام و تشکر
ما در یک آپارتمان ۴ طبقه که ۷ واحد هست در طبقه همکف زندگی میکنیم یه حیاط مشاع ۴۰ متری داره
خونه ما ۵۰ متره و در و پنجره ها تو حیاطه؛ بچه های واحد های دیگر هر روز داخل حیاط میان و بازی میکنن با توپ و دوچرخه و... خوراکی میوه و.. هم میخورن آشغالشو میندازن تو حیاط اصلا شب و روز هم نمیشناسن تا یه تذکر ساده میدیم که الان زمان بازی نیست پدر مادرشون میان دم در داد و بیداد میکنن دعوا راه میندازن که چرا اینجوری گفتین حیاط مشاعه واقعا خسته شدیم
ساعت ۱۰ شب میان پشت پنجره داد میزنن من یه نوزاد دارم تو این مدت کلی استرس و تحمل کردم چکار میتونیم کنیم قانون این اجازه رو به اون ها میده؟؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تصرف مادی در اموال مشاع نیاز به اذن تمام شرکا دارد
با گزارش ۱۱۰ و استشهادیه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید

باسلام
در صورت عدم توجه به هشدار و تذکرهای شما میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به شکایت مبنی بر مزاحمت اقامه دعوی نمایید

سلام
میتوانید با ارسال اظهار نامه در قدم اول به ایشان ابلاغ کنید که فرهنگ آپارتمان نشینی را رعایت کند در غیر اینصورت در مراجع قانونی شکایت ایجاد مزاحمت مطرح نمایید