برداشتن‌ غضروف از گوش جز قصور پزشکی محسوب میشود؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۸۲ #34290871

با سلام بنده دو بار عمل زیبایی انجام‌ دادم بار اول بینی ام‌ نیاز به برداشتن غضروف داشت جراح بیش از اندازه از بینی ام غضروف برداشته‌ بود تا اینکه با بی ریختی قیافه و کجی بینی و مشکلات تنفسی و بویایی مواجه شدم شدم بار دوم از هر‌ دو‌ گوش‌ بنده‌ غضروف برداشته و پیوند‌ زده الان با سوزش‌ گوش هام‌ مواجه هستم و مشکلات‌ تنفسی و بویایی‌ ام‌ هم‌ برطرف نشده حالا سوال اینجاست آیا برداشتن غضروف از گوش جز‌‌ قصور پزشکی محسوب میشود البته خودم‌ از روی مجبوری پذیرفته‌ بودم

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کمیسیون پزشکی قانونی می بایست قصور را بررسی نماید

با سلام
دقت داشته باشید تشخیص هر گونه قصور و کوتاهی در امر پزشکی با پزشکی قانونی می باشد

تشخیص قصور یا عدم قصور پزشک با کمیسیون پزشکی است که بعد از شکایت شما در دادسرای جرایم پزشکی مقام قضایی موضوع را به آن کمیسیون ارجاع خواهد داد.

با سلام و عرض ادب
شما بایستی از طریق شکایت کیفری از پزشک در دادسرای جرایم پزشکی که یکی از دادسراهای اختصاصی می‌باشد که به جرایم ارتکابی توسط پزشکان رسیدگی می‌کند، رجوع کنید.
پس از دریافت شکایت موضوع به کمیسیون های پزشکی ارجاع می‌شود و پرونده مورد بررسی قرار می‌گیرد.
موفق باشید.

با سلام
قصور پزشکی زمانی است که پزشک بدون اذن و اطلاع و رضایت شما اقدام به عملی نماید که منجر به ورود آسیب و خسارت بر شما گردد .
اگر بصورت کتبی رضایت خویش را اعلام نموده باشید نمیتوانید برای برداشتن غضروف گوشهایتان اقدام نمایید اما برای برداشت بیش از اندازه غضروف بینی تان میتوانید به طرفیت پزشک اقامه دعوی ، تا ارجاع امر به پزشکی قانونی گردد

از طریق پزشکی قانونی اقدام نمایید تا از آن طریق مشخص شود

سلام
تشخیص این مورد با پزشکی قانونی است اما اگر قبل از عمل رضایت نامه داده باشید و با اطلاع کامل شما باشد کار سخت میشود